Hape menynë kryesore

Skeda:EU-United Kingdom.svg

Dokument origjinal(skedë SVG, fillimisht 2.045 × 1.720 pixel, madhësia e skedës: 7,32 MB)

Commons-logo.svg Kjo skedë është prej Wikimedia Commons dhe mund të përdoret nga projekte të tjera. Përshkrimi në këtë skedë në këtë faqe nuk është treguar më poshtë. Shko tek faqja përshkruese në Commons Shko tek faqja përshkruese në Commons

Përmbledhje

Përshkrimi
English:
   (Dark-Green) United Kingdom.
   (Light-Green) The rest of the European Union (EU).
   (Dark-grey) The rest of Europe.
   (Light-grey) The surrounding region.

See also:

Inkscape-yes.svg
This map was created with Inkscape.


Español:
   (Verde) Reino Unido.
   (Verde claro) La Unión Europea (UU).
   (Gris) Europa.
   (Gris claro) La región circundante.

Vea también:

Inkscape-yes.svg
This map was created with Inkscape.
Data
Burimi
Autori NuclearVacuum
Versione tjera

Derivative works of this file: Knowledge of German EU map.svg

Licencimi:

Unë, krijuesi i kësaj pune, e publikoj këtu në bazë të licensës në vijim:
w:sq:Creative Commons

atributim ndarë njësoj

Kjo skedë është dhënë për përdorim sipas licensës Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Ju jeni i/e lirë:
  • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
  • to remix – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
  • atributim – Ju duhet të atribuoni punën në mënyrën e përcaktuar nga autori ose licensëdhënësit (por jo në çdo mënyrë që sugjeron që ata të miratojnë ju ose përdorimin tuaj të punës)
  • ndarë njësoj – Nëse ndryshoni, transformoni ose ndërtoni mbi këtë punë, ju mund të rishpërndani punën që rezulton vetëm nën të njëjtën licensë ose nën një licensë të ngjashme me të.

GNU head Ju jepet leja për ta kopjuar, shpërndarë dhe/ose ndryshuar këtë dokument sipas kushteve të Licencës GNU për Dokumentim të Lirë, versioni 1.2 ose çdo version të mëpasshëm të publikuar nga Fondacioni Free Software; pa Seksione të Pandryshueshme, pa Tekste Kapakësh të Përparmë, dhe pa Tekste Kapakësh të Pasmë, të dhëna. Një kopje e kësaj license është përfshirë në seksionin e titulluar GNU Free Documentation License.
Ju mund të zgjidhni licensën e zgjedhjes suaj.

Historiku skedës

Shtypni mbi një datë/kohë për ta parë skedën siç ishte atëherë.

(më të rinj | më të vjetër) Shikoni (10 më të reja) () (10 | 20 | 50 | 100 | 250 | 500).
Data/KohaThumbnailPërmasatPërdoruesiKoment
e tanishme27 nëntor 2018 14:19Thumbnail për versionin duke filluar nga 27 nëntor 2018 14:192.045 × 1.720 (7,32 MB)ErcwlffCommons:Overwriting existing files
25 nëntor 2018 14:21Thumbnail për versionin duke filluar nga 25 nëntor 2018 14:212.045 × 1.720 (7,38 MB)LamensiReverted to version as of 09:40, 25 June 2016 (UTC)
25 tetor 2016 20:28Thumbnail për versionin duke filluar nga 25 tetor 2016 20:282.045 × 1.720 (7,32 MB)Giorgi Balakhadzefix
25 tetor 2016 17:32Thumbnail për versionin duke filluar nga 25 tetor 2016 17:322.045 × 1.720 (7,33 MB)Giorgi BalakhadzeRv of sockpuppet and per COM:OVERWRITE
25 qershor 2016 10:40Thumbnail për versionin duke filluar nga 25 qershor 2016 10:402.045 × 1.720 (7,38 MB)Rob984Reverted to version as of 02:26, 21 June 2016 (UTC)
25 qershor 2016 10:29Thumbnail për versionin duke filluar nga 25 qershor 2016 10:292.045 × 1.720 (7,38 MB)Reverted to version as of 11:11, 20 June 2016 (UTC) Gibraltar, see talk page, please add to consensus.
21 qershor 2016 03:26Thumbnail për versionin duke filluar nga 21 qershor 2016 03:262.045 × 1.720 (7,38 MB)TurnlessReverted to version as of 09:46, 19 June 2016 (UTC) Gibraltar isn't UK proper, but part of its overseas territories and crown dependencies.
20 qershor 2016 12:11Thumbnail për versionin duke filluar nga 20 qershor 2016 12:112.045 × 1.720 (7,38 MB)RaviCRvt good faith. Gib is a EU territory under UK jurisdiction. Added to enable factual accuracy at List of sovereign states and dependent territories in Europe and Euroscepticism in the United Kingdom. Please discuss if you wish to revert - not...
19 qershor 2016 10:46Thumbnail për versionin duke filluar nga 19 qershor 2016 10:462.045 × 1.720 (7,38 MB)Rob984Reverted to version as of 04:52, 4 March 2015 (UTC) Not really useful. You can't actually see it. Also not really necessary. And there's the SBAs and Crown depdencies which are also the responsibility of the UK
18 qershor 2016 19:13Thumbnail për versionin duke filluar nga 18 qershor 2016 19:132.045 × 1.720 (7,38 MB)RaviC+ Gib
(më të rinj | më të vjetër) Shikoni (10 më të reja) () (10 | 20 | 50 | 100 | 250 | 500).

Përdorimi global i skedës

Wiki-t e tjerë në vijim e përdorin këtë skedë:

Shikoni më shumë përdorim global të kësaj skede.

Metadata