Hape menynë kryesore

Skeda:Köppen-vereinfacht.svg

Dokument origjinal(skedë SVG, fillimisht 3.600 × 1.800 pixel, madhësia e skedës: 5,89 MB)

Commons-logo.svg Kjo skedë është prej Wikimedia Commons dhe mund të përdoret nga projekte të tjera. Përshkrimi në këtë skedë në këtë faqe nuk është treguar më poshtë. Shko tek faqja përshkruese në Commons Shko tek faqja përshkruese në Commons

Përmbledhje

Përshkrimi
English: This SVG map shows the macroclimates of the Earth.
   Tropical rainforest climate
   Savanne climate
   Steppe climate
   Desert climate
   Humid temperate climate
   Humid subtropical climate
   Humid continental climate
   Transsiberian climate
   Dry-summer cold climate
   Tundra climate
   Ice cap climate
Deutsch: Diese Karte (SVG) stellt die Großklimate der Erde dar.
   Tropisches Regenwaldklima
   Savannenklima
   Steppenklima
   Wüstenklima und Steppenklima
   Mediterranes Klima
   Feucht-gemäßigtes Klima
   Feucht-subtropisches Klima
   Feucht-kontinentales Klima
   Transsibirisches Klima
   Sommertrockenes Kaltklima
   Tundrenklima
   Eisklima
Ελληνικά: Αυτός ο χάρτης (SVG) αναπαριστάνει τα μακροκλίματα της Γης.
   Τροπικό κλίμα ομβρόφιλων δασών
   Κλίμα σαβάνας
   Κλίμα στέπας
   Κλίμα ερήμου
   Κλίμα μεσογειακού τύπου
   Υγρό εύκρατο κλίμα
   Σινικό κλίμα
   Υγρό ηπειρωτικό κλίμα
   Διασιβηρικό κλίμα
   Ψυχρό κλίμα, ξηρό κατά τους θερινούς μήνες
   Κλίμα τούνδρας
   Πολικό κλίμα
Data
Burimi
English: Own work on the basis of the following data:
Deutsch: Selbst erstellt auf Basis dieser Geodaten:
Autori LordToran
Leja
(Ripërdor këtë skedë)
OTRS Wikimedia

This work is free and may be used by anyone for any purpose. If you wish to use this content, you do not need to request permission as long as you follow any licensing requirements mentioned on this page.

Wikimedia has received an e-mail confirming that the copyright holder has approved publication under the terms mentioned on this page. This correspondence has been reviewed by an OTRS member and stored in our permission archive. The correspondence is available to trusted volunteers as ticket #2011040110025998.

If you have questions about the archived correspondence, please use the OTRS noticeboard.


Ticket link: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2011040110025998

Versione tjera

World Köppen Map.png World Köppen Map.png

SVG genesis
Inkscape-yes.svg
This large world map was created with Inkscape.

Licencimi:

w:sq:Creative Commons

atributim ndarë njësoj

Kjo skedë është dhënë për përdorim sipas licensës Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Ju jeni i/e lirë:
  • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
  • to remix – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
  • atributim – Ju duhet të atribuoni punën në mënyrën e përcaktuar nga autori ose licensëdhënësit (por jo në çdo mënyrë që sugjeron që ata të miratojnë ju ose përdorimin tuaj të punës)
  • ndarë njësoj – Nëse ndryshoni, transformoni ose ndërtoni mbi këtë punë, ju mund të rishpërndani punën që rezulton vetëm nën të njëjtën licensë ose nën një licensë të ngjashme me të.

Historiku skedës

Shtypni mbi një datë/kohë për ta parë skedën siç ishte atëherë.

Data/KohaThumbnailPërmasatPërdoruesiKoment
e tanishme17 tetor 2007 20:13Thumbnail për versionin duke filluar nga 17 tetor 2007 20:133.600 × 1.800 (5,89 MB)LordToran{{Information |Description=Diese Karte stellt die Großklimate der Erde dar. {{legend|#3cc723|Tropisches Regenwaldklima}} {{legend|#8b8e14|Savannenklima}} {{legend|#cf8e14|Steppenklima}} {{legend|#e9ba00|Wüstenklima}} {{legend|#a7cc00|Etesienklima}} {{

Këto faqe lidhen tek kjo skedë:

Përdorimi global i skedës

Wiki-t e tjerë në vijim e përdorin këtë skedë:

Shikoni më shumë përdorim global të kësaj skede.

Metadata