Hape menynë kryesore

Dokument origjinal(skedë SVG, fillimisht 1.000 × 500 pixel, madhësia e skedës: 2,76 MB)

Commons-logo.svg Kjo skedë është prej Wikimedia Commons dhe mund të përdoret nga projekte të tjera. Përshkrimi në këtë skedë në këtë faqe nuk është treguar më poshtë. Shko tek faqja përshkruese në Commons Shko tek faqja përshkruese në Commons

Përshkrimi
 • (en) Israel Location
 • (fr) Localisation de l'Etat d'Israël
 • (he) מיקום ישראל
 • (de) Israel, Lage
Data (UTC)
Burimi Original by User:Vardion, Image:A large blank world map with oceans marked in blue.svg
Autori
 By   Rei-artur  Icons-flag-pt.png pt  Icons-flag-uk.png en  Nuvola apps browser.png Rei-artur blog 
Leja
(Ripërdor këtë skedë)

Own work, copyleft: Multi-license with GFDL and Creative Commons CC-BY-SA-2.5 and older versions (2.0 and 1.0)

Unë, krijuesi i kësaj pune, e publikoj këtu në bazë të licensës në vijim:
GNU head Ju jepet leja për ta kopjuar, shpërndarë dhe/ose ndryshuar këtë dokument sipas kushteve të Licencës GNU për Dokumentim të Lirë, versioni 1.2 ose çdo version të mëpasshëm të publikuar nga Fondacioni Free Software; pa Seksione të Pandryshueshme, pa Tekste Kapakësh të Përparmë, dhe pa Tekste Kapakësh të Pasmë, të dhëna. Një kopje e kësaj license është përfshirë në seksionin e titulluar GNU Free Documentation License.
w:sq:Creative Commons
atributim ndarë njësoj
Kjo skedë është dhënë për përdorim sipas licensës Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Ju jeni i/e lirë:
 • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
 • to remix – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
 • atributim – Ju duhet të atribuoni punën në mënyrën e përcaktuar nga autori ose licensëdhënësit (por jo në çdo mënyrë që sugjeron që ata të miratojnë ju ose përdorimin tuaj të punës)
 • ndarë njësoj – Nëse ndryshoni, transformoni ose ndërtoni mbi këtë punë, ju mund të rishpërndani punën që rezulton vetëm nën të njëjtën licensë ose nën një licensë të ngjashme me të.
Kjo etiketë licencimi u shtua te kjo skedë si pjesë e përditësimit të lincecimit. GDFL.
w:sq:Creative Commons

atributim ndarë njësoj

Kjo skedë është dhënë për përdorim sipas licensës Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 Generic, 2.0 Generic dhe 1.0 Generic.
Ju jeni i/e lirë:
 • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
 • to remix – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
 • atributim – Ju duhet të atribuoni punën në mënyrën e përcaktuar nga autori ose licensëdhënësit (por jo në çdo mënyrë që sugjeron që ata të miratojnë ju ose përdorimin tuaj të punës)
 • ndarë njësoj – Nëse ndryshoni, transformoni ose ndërtoni mbi këtë punë, ju mund të rishpërndani punën që rezulton vetëm nën të njëjtën licensë ose nën një licensë të ngjashme me të.

Ju mund të zgjidhni licensën e zgjedhjes suaj.

Historiku skedës

Shtypni mbi një datë/kohë për ta parë skedën siç ishte atëherë.

(më të rinj | më të vjetër) Shikoni (10 më të reja) () (10 | 20 | 50 | 100 | 250 | 500).
Data/KohaThumbnailPërmasatPërdoruesiKoment
e tanishme14 tetor 2014 21:17Thumbnail për versionin duke filluar nga 14 tetor 2014 21:171.000 × 500 (2,76 MB)GagiiboliReverted to version as of 02:03, 21 December 2013
14 tetor 2014 21:11Thumbnail për versionin duke filluar nga 14 tetor 2014 21:111.000 × 500 (302 KB)GagiiboliAjout de la Cisjordanie comme territoire "semi-rattaché"
21 dhjetor 2013 04:03Thumbnail për versionin duke filluar nga 21 dhjetor 2013 04:031.000 × 500 (2,76 MB)No More CatsReverted to version as of 11:19, 6 February 2011
14 shkurt 2011 07:21Thumbnail për versionin duke filluar nga 14 shkurt 2011 07:211.000 × 500 (2,76 MB)BoloniumReverted to version as of 10:20, 28 January 2011
6 shkurt 2011 13:19Thumbnail për versionin duke filluar nga 6 shkurt 2011 13:191.000 × 500 (2,76 MB)IJAReverted to version as of 08:25, 9 April 2010
28 janar 2011 12:20Thumbnail për versionin duke filluar nga 28 janar 2011 12:201.000 × 500 (2,76 MB)Eli.berckovitzReverted to version as of 17:32, 6 November 2010
28 janar 2011 02:08Thumbnail për versionin duke filluar nga 28 janar 2011 02:081.000 × 500 (2,76 MB)UmNissanCorrection of the Israel borders to their current status.
6 nëntor 2010 19:32Thumbnail për versionin duke filluar nga 6 nëntor 2010 19:321.000 × 500 (2,76 MB)Nicolay SidorovKosovo isn't UN-recognized state. If you want to separate Kosovo from Serbia in this map, you should make the same сoncerning Abkhazia and South Ossetia.
9 prill 2010 10:25Thumbnail për versionin duke filluar nga 9 prill 2010 10:251.000 × 500 (2,76 MB)MelbergReverted to version as of 11:36, 4 September 2009
9 prill 2010 10:25Thumbnail për versionin duke filluar nga 9 prill 2010 10:251.000 × 500 (2,76 MB)MelbergMinor
(më të rinj | më të vjetër) Shikoni (10 më të reja) () (10 | 20 | 50 | 100 | 250 | 500).

Këto faqe lidhen tek kjo skedë:

Përdorimi global i skedës

Wiki-t e tjerë në vijim e përdorin këtë skedë:

Shikoni më shumë përdorim global të kësaj skede.

Metadata