Hape menynë kryesore

United-Kingdom-demography.png((përmasa 725 × 426 px, madhësia skedës: 10 KB, lloji MIME: image/png))

Commons-logo.svg Kjo skedë është prej Wikimedia Commons dhe mund të përdoret nga projekte të tjera. Përshkrimi në këtë skedë në këtë faqe nuk është treguar më poshtë. Shko tek faqja përshkruese në Commons Shko tek faqja përshkruese në Commons

Subject : The United Kingdom's population (1961-2008).

Source : Data FAOSTAT, year 2008 : http://faostat.fao.org/site/550/DesktopDefault.aspx?PageID=550#ancor (last updated 21 September 2009)

Y-axis : Number of inhabitants in thfre.


w:sq:Creative Commons
atributim
Kjo skedë është dhënë për përdorim sipas licensës Creative Commons Attribution 2.0 Generic.
Ju jeni i/e lirë:
  • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
  • to remix – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
  • atributim – Ju duhet të atribuoni punën në mënyrën e përcaktuar nga autori ose licensëdhënësit (por jo në çdo mënyrë që sugjeron që ata të miratojnë ju ose përdorimin tuaj të punës)

Gnuplot

Version 4.4 patchlevel 3

# Use "term svg" instead of "term png" to obtain SVG image
#set term svg size 725,426 dynamic font "sans-serif"
set term png transparent truecolor size 725,426

set autoscale xfix
set grid
set style data linespoints
set pointsize 0.6
unset key

plot "population.txt" linetype rgb "#FF00FF" pt 5

Historiku skedës

Shtypni mbi një datë/kohë për ta parë skedën siç ishte atëherë.

Data/KohaThumbnailPërmasatPërdoruesiKoment
e tanishme5 maj 2011 08:16Thumbnail për versionin duke filluar nga 5 maj 2011 08:16725 × 426 (10 KB)DemmoUpdated for 2008
11 shkurt 2005 17:09Thumbnail për versionin duke filluar nga 11 shkurt 2005 17:09725 × 426 (20 KB)Valérie75Maj 2004
26 nëntor 2004 18:14Thumbnail për versionin duke filluar nga 26 nëntor 2004 18:14727 × 438 (35 KB)Valérie75demography of United Kingdom

Përdorimi global i skedës

Wiki-t e tjerë në vijim e përdorin këtë skedë: