Kontributet e përdoruesit për 79.106.109.33

Kërko tek kontributetZgjeroNgushto
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

4 prill 2012

28 shkurt 2012

14 nëntor 2011

3 nëntor 2011

30 tetor 2011

29 shtator 2011

3 shtator 2011

15 mars 2011

4 janar 2011

6 nëntor 2010

1 nëntor 2010

27 tetor 2010

21 shtator 2010

24 korrik 2010

26 maj 2010

21 prill 2010

31 mars 2010

25 mars 2010

23 shkurt 2010

21 shkurt 2010

  • 14:4421 shkurt 2010 14:44 ndrysh versione +3.733 R Gjeologjia e xeherorëveFaqe e re: Shkembinjte me te vjeter formojne bazamente te Neo – Proterozoikut, qe eshte i perbere nga shiste kristaline dhe granite, qe perfaqesojne produktet e metamorfizimit krahinor te shkalles...

18 qershor 2009

26 maj 2009

27 prill 2009

19 prill 2009

11 prill 2009