Ndryshimi mes inspektimeve të "Qeveria e Përkohshme e Shqipërisë"

 
==Anetaret e Kabinetit Qeveritar==
*Ismail Qemali - Kryeminister dhe Minister I Jashtem
*Dom Nikollë Kaçorri - Zv.Kryeminister
*Myfid bej Libohova - Minister i Brendshem
*General Mehmet Pashë Derralla - Minister i Luftes
*Abdi bej Toptani - Minister i Finances
*Dr.Petro Poga - Minister i Grejtesise dhe sistemit Gjygjesor
*Dr.Luigj Gurakuqi - Minister i Arsimit
*Mid'hat Bey Frashëri - Minister i Puneve Publike
*Pandeli Cale - Minister i Agrikultures
*Lef Nosi - Minister i Post-Telegrafit
 
[[Kategoria:Historia e Shqipërisë]]
18

edits