Dallime mes rishikimeve të "Abdurrahim Buza"

(redaktim gjuhësor)
 
== Veprat ==
 
[[Figura:Dasma.gif|thumb|]]
Veprat që ja vlen të përmenden janë:
*''Dasma kosovare''
*''Refugjatët'',etj.
 
Prej veprësveprave se tij sot ruhen 500 tablo te realizuarrealizuara në vaj dhe 10000 vizatime. Në [[Galeria Kombëtare e Arteve|Galerinë Kombëtare të Arteve]] në Tiranë ruhen 59 punime të piktorit. Vepra të tjera ndodhen në Muzeun Buza në Tiranë.
 
Abdurrahim Buza u nderua me dekoratat ''Mësues i Popullit'', ''Piktor i Merituar'' dhe ''Piktor i Popullit''. Vdiq në Tiranë më [[1987]].
==Dasma kosovare==
[[Figura:Dasma.gif|300px]thumb|Dasma kosovare]]
 
== Galeria ==