Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Projekti Matematikë"

v
==Drejtëza kohore==
Drejtëza kohorë është vegël e redaktorëve për të paraqitur ngjarjet në segmente kohore (vite, muaj apo ditë). Krijimi i këtyre drejtëzave në Wikipedia ka për qëllim paraqitjen e historisë në një drejtëz të përbërë nga disa segmente që tregojnë pikat ekstreme (me interes). !Për fillestarë është paksa e komplikuar në fillim.
 
#'''Shembull''':
Në këtë shembull janë paraqitur dy drejtëza: drejtëza shkallore (shkallorja) dhe drejtëza segmente (segmentja).
<pre>
</pre>
<pre>
#'''Shembull''':
</timeline>
</pre>