Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Projekti Matematikë"

v
 
==Drejtëza kohore==
Shiko dhe [[m:Help:Images and other uploaded files|këtu]]
Drejtëza kohorë është vegël e redaktorëve për të paraqitur ngjarjet në segmente kohore (vite, muaj apo ditë). Krijimi i këtyre drejtëzave në Wikipedia ka për qëllim paraqitjen e historisë në një drejtëz të përbërë nga disa segmente që tregojnë pikat ekstreme (me interes). !Për fillestarë është paksa e komplikuar në fillim.