Diskutim:Lista e këngëtarëve dhe grupeve shqiptare: Dallime mes rishikimesh

v
Kush eshte pergjegjsi i kesaj faqje
No edit summary
 
v Kush eshte pergjegjsi i kesaj faqje
Rreshti 1:
xer0'gul
 
== Kush eshte pergjegjsi i kesaj faqje ==
 
Kush eshte pergjegjsi i kesaj faqje ? Te gjitha redaktimet e mija jane fshire. Perse ?
::Ju dhe te gjithe ne jemi pergjegjes. Po nese done te dishe se kush i ka fshire redaktimet shiko historikun e faqes. Me duket eshte redaktues kalimtare sikurse ti edhe ai nuk eshte i regjistruar ne Wikipedia. Po ju lutem per komente shkruani ketu ne fleten e diskutimit. Me duket se ja vlene barra qirane nese shikoni fletat "Nihme". Per te kuptuar pak me mire rregullat e redaktimit dhe mirmbajtjes ja nje udhezues ne pika te shkurta nese nuk keni kohe te gjurmoni ne fletat e Wikipedias.--[[Përdoruesi:Dan|Hipi Zhdripi]] 2005 Maj 12 21:12 (UTC)
===Ndihmë===
{{Ndihmë}}