Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Kuvendi"

:*Nuk është shkelur e drejta ime por një ndër parimet themelore të Wikikedias: karakteri serioz dhe i paanëshëm i artikujve i bazuar në të dhëna të provueshme nga literatura shkencore botërore që gëzon akseptancën më të gjerë dhe autoritetin më të madh në botë. Versionet aktuale të mbrojtura janë në krahasim me ato të miat shumë larg këtyre parimeve.
:Përshëndetje, [[Përdoruesi:Gentius|Gentius]] 20 tetor 2011 03:34 (CEST)
::Pajtohem me Gentin, në asnjë mënyrë nuk mund të lejojmë propagandë fetare në wikipedia, nuk i shikova të gjithë artikujt e përmendur por artikulli [[Allahu]] vërehet qartë se nuk është neutral. Probleme të ngjashme ka pasur edhe ne wiki anglisht ku "islamistët" (po i quaj kështu përkrahësit e idesë në fjalë) nuk lejonin artikujt rreth Islamit të shkruhen si duhet. Të mos krijojmë probleme artificiale ju lus, dhe t'i shkruajmë artikujt si duhet --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 30 tetor 2011 01:31 (CEST)
 
== feja e shqiptait eshte shqiptaria ==