Ndryshimi mes inspektimeve të "Martin Mato"

8 bytes removed ,  8 vjet më parë
# Gjermanishtja midis kulturës dhe shkencës në seminarin e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja „ Mësimdhënia e gjuhëve të huaja në sisitemin universitar: sfida dhe perspektiva. Tiranë 12. 05. 2003
# Perspektiva e guidave turistike ne rajonin Korçës konferencen „ Zhvillimi i turizmit te qendrueshem rajonal-Shqiperi ne rajonin e Korçës" Korçë 03-05. 10. 2008
# "GleicheDy Heldinnenherina weitedhe Weltendy botë" konference nderkombetare Tirane 17-1819 dhjetor 2009
# "Vlerat didaktiko pedagogjike ne nje veper te Bëlit dhe Kadarese " konference nderkombetare Tirane 13-14 maj 2011
 
Anonymous user