Ndryshimi mes inspektimeve të "Njësia administrative Ura Vajgurore"

ska përmbledhje të redaktimeve
 
Bashkia Ura Vajgurore përfshin nën administrimin e saj qytetin e [[Ura Vajgurore|Urës Vajgurore]] dhe fshatrat [[Bistrova|Bistrovë]], [[Guri i Bardhë]], [[Konisbalta|Konisbaltë]], [[Pashalli]], [[Vokopola|Vokopolë]], [[Skrevani|Skrevan]].
==Burimet==
 
{{reflist}}
== Shih edhe ==