Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Kuvendi"

 
*1.Rregullat e votimit (''Rregullat e votimit janë mirë të rregulluara vetëm për zgjedhjen e administratorëve, ndërsa për shumë votime të tjera ato nuk janë të përshtatshme. Shembull "votimet për artikujt (mbrojtja dhe lirimi)", dhe votime te tjera ku të ketë kufizime se kush mund të votoj dhe koha e zgjatjes së këtyre votimeve'')--[[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] 17 nëntor 2011 19:05 (CET)
 
:*2.Duhen shkruar rregullat. Mund te besh nje liste rregullash (te themi 5) dhe ndajme punet (secili shkruan nga nje)? Une ve veten time vullnetar te filloj e shkruaj nje rregull. Duhen edhe ca vullnetare te tjere. Mendoj qe rregullat me te rendesishme jane kater:
:* Notability - Shquarsi
:* Grisjet dhe diskutimet mbi to,
::Nese kemi keto rregulla mire, eshte pak a shume gjysma e punes, po te lutem shto edhe te tjera qe te vijne ne mend. [[Përdoruesi:Sportishqiptar|Sportishqiptar]] 17 nëntor 2011 20:11 (CET)
:::#[[Përdoruesi:Sportishqiptar|Sportishqiptar]] 17 nëntor 2011 20:11 (CET)
 
*2.
*3.
*4.