Dallime mes rishikimeve të "Stampa:Faqja kryesore/A e dini se"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
</onlyinclude>
== Java 44 ==
:shikoni javen 43
 
[[Skeda:DuskyDolphin.jpg|150px|right|link=]]
* [[Delfinet]] flenë me një [[Syri|sy]] te hapur. (Në figurë)
* Ç'do herë qe teshtim [[zemra]] ndalon se punuari per nje sekond.
* Shkencëtarët [[Britania e Madhe|britanez]] kanë llogaritur se [[maca|macat]], të cilat ata i mbajnë në shtëpi për 1 vit asgjësojnë 50 milion [[Min|minjë]] dhe 20 milion [[Zogu|zogj]] të vegjël.
* Fëllënza është në gjendje që 30 ditë të jetojë pa ushqim.
* Në janar të vitit 1978 në mishtoren "la Ron" në Misuri të [[SHBA|SHBA-ve]] është prodhuar suxhuku me gjatësi prej 5,7 metrash dhe peshonte 207,3 kg.
* Me gjatësinë e verifikuar zyrtarisht prej 8,8 cm [[Turk|turku]] Mehmet Ozjurek është shpallur para pak kohë fitues në garat e dyta ndërkombëtare të hundëmëdhenjvetë nbajtur në [[Stamboll]].
 
== Java 45 ==
:shikoni javen 43
 
[[Skeda:|150px|right|link=]]
*
*
*
*
*
 
== Java 46 ==
:shikoni javen 43
 
[[Skeda:|150px|right|link=]]
*
*
*
*
*
 
== Java 47 ==
 
[[Skeda:DuskyDolphin.jpg|150px|right|border|link=Delfini]]
* [[Delfinet]] flenë me një [[Syri|sy]] te hapur. (Në figurë)
*
* Ç'do herë qe teshtim [[zemra]] ndalon se punuari per nje sekond.
*
* Shkencëtarët [[Britania e Madhe|britanez]] kanë llogaritur se [[maca|macat]], të cilat ata i mbajnë në shtëpi për 1 vit asgjësojnë 50 milion [[Min|minjë]] dhe 20 milion [[Zogu|zogj]] të vegjël.
*
* Fëllënza është në gjendje që 30 ditë të jetojë pa ushqim.
*
* Në janar të vitit 1978 në mishtoren "la Ron" në Misuri të [[SHBA|SHBA-ve]] është prodhuar suxhuku me gjatësi prej 5,7 metrash dhe peshonte 207,3 kg.
*
 
== Java 48 ==
 
[[Skeda:|150px|right|link=]]
* Me gjatësinë e verifikuar zyrtarisht prej 8,8 cm [[Turk|turku]] Mehmet Ozjurek është shpallur para pak kohë fitues në garat e dyta ndërkombëtare të hundëmëdhenjvetë nbajtur në [[Stamboll]].
*
*
*