Ndryshimi mes inspektimeve të "Njësia administrative Ura Vajgurore"

Përcjellim te Ura Vajgurore
(Përcjellim te Ura Vajgurore)
#REDIRECT [[Ura Vajgurore]]
{{Bashkia
| EMRIRASADHANORE = Urës Vajgurore
| FOTO =
| PËRSHKRIMI =
| SKEDA_EMBLEMA =
| lat_deg = 40
| lat_min = 45
| lat_sec = 55
| lon_deg = 19
| lon_min = 50
| lon_sec = 16
| SIPERFAQJA =
| POPULLSIA =
| POPULLSIA_DENDESIA =
| SHTETI = [[Shqipëria]]
| RRETHI = [[Rrethi i Beratit]]
| KODI_POSTAR =
| PREFIKSI =
| FAQJA_ZYRTARE =
| KRYETARI = Syrja Ormënaj
| PARTIA = PS
| KËSHILLI BASHKIAK =
}}
 
'''Bashkia Ura Vajgurore''' është njëra nga dy bashkitë e [[Rrethi i Beratit|Rrethit të Beratit]] që bën pjesë në [[Qarku i Beratit|Qarkun e Beratit]].
 
Bashkia Ura Vajgurore përfshin nën administrimin e saj qytetin e [[Ura Vajgurore|Urës Vajgurore]] dhe fshatrat [[Bistrova|Bistrovë]], [[Guri i Bardhë]], [[Konisbalta|Konisbaltë]], [[Pashalli]], [[Vokopola|Vokopolë]], [[Skrevani|Skrevan]].
==Burimet==
{{reflist}}
== Shih edhe ==
 
== Lidhje të jashtme ==
 
{{Bashkitë dhe Komunat e Rrethit të Beratit}}
{{gjeo-cung}}
 
[[Kategoria:Bashki në Shqipëri|U]]