Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Kuvendi"

:::Nese kjo ishte pyetje per mua atehere dua edhe nje here te sqaroj se: '''Ne nje afat prej 15 ditesh do diskutohet ne menyre te pergjithshme, mbas ketij afati do diskutohet per temat nje per nje dhe njekohesisht do votohet per ato, prandaj atehere do te definojm rregulla ose ndryshime konkrete'''.--[[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] 18 nëntor 2011 23:07 (CET)
::::Ok, une sapo shtova [[Wikipedia:Kuvendi/Intro2#Administrata|ketu]] Rregullat e votimit. Te lutem mbushe ate faqe. Tani per tani mund te rrijne aty rregullat edhe pse s'kemi akoma kolonat e wikipedias.[[Përdoruesi:Sportishqiptar|Sportishqiptar]] 18 nëntor 2011 23:16 (CET)
Shiko, nuk mendoj se ka nevojë për rregulla strikte të votimit apo diskutimit, mjafton që komuniteti të mirret vesh. Mund ta bëjmë si praktikë të përgjithshme që rreth 15 ditë pas hapjes së votimit të pranohet rezultati por vetëm nëse nuk ka ndonjë argument racional kundër tij, edhe nëse ky përkrahet nga një pakicë, pra qëllimi është që të mirremi vesh dhe jo të fitojë shumica (nuk është demokraci) ---[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 1 dhjetor 2011 14:25 (CET)
 
== Logo ==