Ndryshimi mes inspektimeve të "Pankreasi"

22 bytes removed ,  9 vjet më parë
 
== Ndërtimi ==
Pankreasi është organ në formë pyke me gjatësi rreth 14-20 cm, gjerësi 4 cm (shpesh 1,5 - 2cm) dhe 65 - 80 g i rëndë (tek gratë peshon më pak), ka ngjyrë të kuqërremtë ose të përhitur kur është në fazën e veprimtarisë së dendur prodhuese. Gjendet në hapsirën e stomakut.Pankreasi esht gjnderr
 
== Sëmundjet ==
Anonymous user