Ndryshimi mes inspektimeve të "Prodhimi"

489 bytes added ,  8 vjet më parë
=== Sistemet e prodhimit: Ndryshimi i metodave të prodhimit ===
 
==Ekonomia e prodhimit==
 
==Prodhimtaria dhe investimet==
 
==Proceset prodhuese==
 
==Kategoria prodhuese==
 
==Teori==
 
==Shih edhe==
 
==Burimi==
# {{cite book
| last = Kalpakjian
| first = Serope
| coauthors = Steven Schmid
| title = Manufacturing, Engineering & Technology
| publisher = [[Prentice Hall]]
| year = 2005
| pages = 22–36, 951–988
| month = August
| isbn = 0-1314-8965-8 }}{{en}}
 
==Lidhje të jashtme==
{{Wiktionary}}
{{commons category|Manufacturing}}