Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Bashkëpunimi i javës/Rregullorja"

ska përmbledhje të redaktimeve
==Rregulla për artikujt==
# Artikujt e çdo jave zgjidhen sipas preferencave të vutuesve në [[Wikipedia:Bashkëpunimi i javës/Sugjerime|faqen e sugjerimeve]] dhe sipas nevojave të Wikipedias.
# Artikulli duhet të ketë të paktën 1,500 karaktereshkronja përmbajtjeje (që nuk përfshijne infobokse apo kutia, po thjesht përmbajtje artikulli - përdor [http://www.javascriptkit.com/script/script2/charcount.shtml këtë] për numërim), ose të jetë një rritje 5fish i një artikulli ekzistues.
# Cdo paragraf duhet të ketë të paktën një referencë nga një [[WP:Identifikimi_i_burimeve_te_besueshme|burim i besueshëm]].