Dallime mes rishikimeve të "Përdoruesi diskutim:Euriditi"

 
Une mendoj si Liridoni se ne Wikipedia duhet te krijohet nje projekt ne rastin tone “Bashkepunimi i javes.” Cdo jave sugjerohen disa artikuj te cilet organizohen ne dy tre grupe. Cdo grup (per momentin) do te kete nga 2-3 artikuj jo me shume. Secili perdorues i rregullt qe e ndien veten te afte mund te zgjedhe te behet mbikqyres i grupit duke kontribuar ne krijimin e artikuve. Pra mbikqyresi mund te krijoje 1, 2 ose 3 artikuj ne jave ne varesi te angazhimeve qe ka ne jeten e perditshme. Nga ana tjeter keta perdorues futen ne gare me njeri tjetrin dhe ne fund te cto jave behen votimet. Mbikqyreesi qe mbledh me shume pike nderohet morlaisht duke u shperblyer me pike dhe cmime. - '''[[Përdoruesi:Euriditi|<font style="text-shadow:#000 0.1em 0.1em 0.1em; background: #C44747;color:white; class=texhtml"> &nbsp;Euriditi&nbsp;</font>]]''' 19 Dhjetor 2011 18:55 (CET)
:Ok, e kuptova. Kjo eshte e aresyeshme. A mund t'i shihni pak rregullat qe vura (pra 1500 karaktere minimumi, 5x, dhe cdo paragraf me minimumi nje reference?). Mua me duken themelore per te njehsuar nje standard cilesie, po gjithsesi pres edhe mendimet tuaja. [[Përdoruesi:Sportishqiptar|Sportishqiptar]] 19 Dhjetor 2011 21:38 (CET)