Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Kontrolluesit"

→‎Kushtet: më mirë
(→‎Kushtet: Meqe per Resnjarin s'kishte nevoje per vote. Ai dhe disa te tjere duhet ta kene me kollaj qe te behen kontribues, pra "te rregullt")
(→‎Kushtet: më mirë)
 
== Kushtet ==
'''Kandidaturë vetjake''': Kushtet për tu bërë kontrollues në përgjithësi kanë të bëjnë me sa kohë dhe sa kontribute një redaktor ka dhënë. Redaktori duhet të jetë i besueshëm dhe kjo gjë arrihet vetëm duke edituar artikujt në mënyrë konstruktive dhe duke qenë në kontakt me redaktorët e tjerë. Gjithashtu duhet të ketë qenë anëtar prej 1 muaji (nga redaktimi i parë), të ketë rreth 300 kontribute,. dhe të mbështetet nga të paktën 1 redaktor i rregullt (domethënë redaktorë që kanë qenë anëtar për të paktën 1 muaj dhe mbi 50 redaktime).
 
'''Kandidaturë e sponsorizuar''': Alternativisht, kandidatura mund te jetë e sponsorizuar nga një redaktor i rregullt (domethënë redaktor që kanë qenë anëtar për të paktën 1 muaj dhe mbi 50 redaktime).
 
Ju lutem shtoni kandidaturat në ndarjen e duhur dhe në formatin e mëposhtëm: