Dallime mes rishikimeve të "Përdoruesi diskutim:Euriditi"

:::Ok per mua, nuk ka ndonje diference te madhe [http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia%3ABashk%C3%ABpunimi_i_jav%C3%ABs%2FRregullorja&action=historysubmit&diff=1064671&oldid=1063059 e ndryshova]. Ke ndonje mjet per te matur numrin e fjaleve? [[Përdoruesi:Sportishqiptar|Sportishqiptar]] 21 dhjetor 2011 20:08 (CET)
::::: OK. Per numerimin e karaktereve dhe fjaleve mund te perdoret [http://allworldphone.com/count-words-characters.htm ky mjet]. - '''[[Përdoruesi:Euriditi|<font style="text-shadow:#000 0.1em 0.1em 0.1em; background: #C44747; color:white;l">&nbsp;Euriditi&nbsp;</font>]]''' 22 dhjetor 2011 12:59 (CET)
:::::: [http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia%3ABashk%C3%ABpunimi_i_jav%C3%ABs%2FRregullorja&action=historysubmit&diff=1065486&oldid=1064671 E shtova]. [[Përdoruesi:Sportishqiptar|Sportishqiptar]] 22 dhjetor 2011 17:20 (CET)