Ndryshimi mes inspektimeve të "MediaWiki:Wikimedia-editpage-tos-summary"

v
Bot: Security fix: protocol-relative URLs per https://meta.wikimedia.org/?oldid=3197161 (questions?).
v (Bot: Security fix: protocol-relative URLs per https://meta.wikimedia.org/?oldid=3197161 (questions?).)
{| cellspacing="8" cellpadding="0" style="clear:both; margin:0.5em auto; background-color:#f9f9f9; border:3px solid #e9e9e9; position:relative;" width="100%"
| Nëse nuk dëshironi që shkrimet tuaja të redaktohen, të shpërndahen dhe të përdoren sipas dëshirës, mos i jepni këtu. I gjithë teksi që nuk e keni shkruar vetë, përveç fragmenteve të shkurtra, duhet të jetë në dispozicion sipas kushteve në përputhje me [http://wikimediafoundation.org/wiki/Terms_of_Use Kushtet e Përdorimit].
|}