Euriditi

Joined 12 gusht 2009
ska përmbledhje të redaktimeve
<div style="clear:both;">
{| style="width:100%; height:auto; margin-left:0px; margin-bottom:.5em; float:right; background-color: black; "
|-
|style="align:left; padding:0;"|[[Skeda:WP SOPA banner.png|200px|frameless|link=Utente:Barbaking/Iniziativa SOPA]]
|style="align:center; padding:10px 30px 10px 0px;"|<div class="NavHead" align="center" style="background-color:transparent; width:100%; font-style: normal; font-variant:small-caps; letter-spacing:0px;"><span style="color:azure; font-size:200%;">'''Protestuar kundër ligjeve të propozuara SOPA dhe PIPA'''<br><br></span></div>
<div class="NavContent" style="color:white; text-align:center;"><span style="font-size:90%">Wikipedia shqiptare miraton dhe shpreh solidaritetin në lidhje me protestën e kolegëve të Wikipedias angleze</br>kundër projektligjeve [[Stop Online Piracy Act|<span style="color:steelblue; font-size:105%;">Stop Online Piracy Act</span>]]</span> (Akti i Ndalimit të Piraterisë Online) dhe [[PROTECT IP Act|<span style="color:steelblue; font-size:105%;">PROTECT IP Act</span>]] (Akti i Mbrojtjes së IP).</span><br /> <span style="font-size:90%">Në qoftë se këto ligje miratohen nga Kongresi i Shteteve të Bashkuara, do të kufizonte liria në internet dhe do të vështirësohet mbijetesa e Wikipedias.</span><br/>
<span style="font-size:160%">'''[[Wikipedia:Komunikata, 18 janar 2012|<span style="color:steelblue;">Lexo komunikatën</span>]]'''
|}
</div>
 
 
 
 
«Hapi i parë në likuidimin e një populli është të fshini kujtesën e tij. Shkatërroni librat e tij, kulturën e tij, historinë e tij. Atëhere vini dikë të shkruajë libra të rinj, të krijojë një kulturë të re, të shpikë një histori të re. Para se të kalojë shumë kohë kombi do të harrojë se çfarë është dhe çfarë qe» - [[Milan Kundera]].