Euriditi

Joined 12 gusht 2009
ska përmbledhje të redaktimeve
<div style="clear:both;">
{| style="width:100%; height:auto250px; margin-left:0px; margin-bottom:.5em; float:right; background-color: black; "
|-
|style="align:center; padding:10px 30px 10px 0px;"|<div class="NavHead" align="center" style="background-color:transparent; width:100%; font-style: normal; font-variant:small-caps; letter-spacing:0px; text-weight:none; height: 1.6em; position: relative;"><span style="color:azure; font-size:180%;">«Hapi i parë në likuidimin e një populli është të fshini kujtesën e tij. Shkatërroni librat e tij, kulturën e tij, historinë e tij. Atëhere vini dikë të shkruajë libra të rinj, të krijojë një kulturë të re, të shpikë një histori të re. Para se të kalojë shumë kohë kombi do të harrojë se çfarë është dhe çfarë qe» </br> '''[[Milan Kundera|<span style="color:steelblue;">Milan Kundera</span>]]'''
«Hapi i parë në likuidimin e një populli është të fshini kujtesën e tij. Shkatërroni librat e tij, kulturën e tij, historinë e tij. Atëhere vini dikë të shkruajë libra të rinj, të krijojë një kulturë të re, të shpikë një histori të re. Para se të kalojë shumë kohë kombi do të harrojë se çfarë është dhe çfarë qe» </br> '''[[Milan Kundera|<span style="color:steelblue;">Milan Kundera</span>]]'''
<div style="width:100%">
[[Përdoruesi:Euriditi/Stampa|<span class="buton">Stampa</span>]]
[[Përdoruesi:Euriditi/Shëmbuj|<span class="buton">Shëmbuj</span>]]
[[Përdoruesi:Euriditi/Projekti Kryeqytetet|<span class="buton">Projekte</span>]]
[[Përdoruesi diskutim:Euriditi|<span class="buton">Diskutim</span>]]
[[Përdoruesi:Euriditi/Punime|<span class="buton">Punime</span>]]
</div>
|}
</div>
 
<div style="width:100%">
 
[[Përdoruesi:Euriditi/Stampa|<span class="buton">Stampa</span>]]
[[Përdoruesi:Euriditi/Shëmbuj|<span class="buton">Shëmbuj</span>]]
[[Përdoruesi:Euriditi/Projekti Kryeqytetet|<span class="buton">Projekte</span>]]
[[Përdoruesi diskutim:Euriditi|<span class="buton">Diskutim</span>]]
[[Përdoruesi:Euriditi/Punime|<span class="buton">Punime</span>]]
[[Skeda:Logo Shqipëria Etnike.jpg|center|40px|]]
</div>
 
<div align="right" style="border:1px #e0e0e0 solid; background:white; float:right; width:20em21em;" class="NavFrame">
<div style="background:#fff" color="black" class="NavHead">Babel</div>
<div class="NavContent" style="display:none;" align="center">