Ndryshimi mes inspektimeve të "Brruti"

136 bytes added ,  8 vjet më parë
 
==== Identiteti dhe Kultura ====
 
[[File:Xhamia-Brrutit.jpg|thumb|300px|left|Xhamia e Brrutit-Vogël]] [[File:Xhamia-brrutit1.jpg|thumb|250px|Xhamia e Brrutit-Madh]]
 
Brruti ka disa vende arkeologjike me rëndësi për trashëgiminë kulturore ku përfshihen gërmadhat e një kështjelle dhe një kisheje ortodoxe shqiptare, varreza të vjetra, vendsupozime për vendbanime të vjetra etj.
 
(Përgaditën: Grupi i ekspertëve të Brrutit(Skënder Nebiu, Agim Aliu etj.) )
 
Për Wikipedia Ismail Jakupi
25

edits