Ndryshimi mes inspektimeve të "Brruti"

99 bytes added ,  8 vjet më parë
==== Ujësjellsi dhe kanalizimi ====
 
[[File:Krojluzja.jpg|thumb|250px|right|Krojluzja - Burim uji i cili derdhet në basenin e Brrutit]]
 
Fshati ka tre bazene të ujit dhe rrjetin, dy nga bazenet janë në gjendje të mirë,
 
Problemi dhe sfida mbetet ndertimi i gropave septike në 50% të kanalizimeve, pasi gjysma tjeter ka grop septike
 
 
==== Transporti publik ====
25

edits