Ndryshimi mes inspektimeve të "Brruti"

67 bytes added ,  8 vjet më parë
 
==== Arsimi dhe Shëndetësia ====
 
[[File:Shkolla-brrut.jpg|thumb|250px|right|Shkolla e re e Brrutit]]
 
Gati 100% e banorëve kanë të perfunduar shkollimin fillor, 25-30% shkollimin e mesem dhe rreth 10 % univerzitar (nr. I vogël I femrave)
Problemet shëndetsore janë të përaferta me ato komunale, ku sipas statistkave kumuna jone ka një numër të madhë që kërkojn sherbime shëndetsore
Sfida mbetet ndertimi dhe funksionalizimi i ambulates.
 
 
 
====Rinia dhe Sporti ====
25

edits