Ndryshimi mes inspektimeve të "Brruti"

187 bytes added ,  8 vjet më parë
 
 
===== Bujqësia dhe Blegëtoria=====
[[File:Delet.jpg|250px|thumb|right|Delet e Brrutit]]
 
[[File:Lopet-brrut.jpg|250px|thumb|left|Lopet e Brrutit]]
 
200 lopë
 
60 dele
 
sipëraqe të mëdha të tokës bujqësore (shumcia nuk punohet)
 
Brruti ka sipërfaqe të mëdha me pyje (ah, dushku, pishe, bredh etj.) Pyjet janë private(hise) dhe publike
[[File:Pyjet.jpg|250px|thumb|right|Pyjet e Brrutit]]
 
===== Tregëtia dhe Turizmi =====
25

edits