Ndryshimi mes inspektimeve të "Panorama Sport (gazetë)"

v (roboti shtoj: en:Panorama Sport; cosmetic changes)
"Panorama Sport" është, botim i "Panorama Group". Aktualisht është nja nga gazetat më prestigjioze sportive në vend. Eshtë themeluar më 21 mars të vitit 2004 dhe ka mundur që jo vetëm të fitojë terren ne shtypin e përditshëm sportiv, por tanimë konsiderohet si një ndër gazetat më të shitura dhe më cilësore në vend. Në Shqipëri vlerësohet si një nga mediat sportive opozitare. "Panorama Sport" ka një tirazh mesatar prej 8 mijë kopjesh. Kryeredaktor i saj është Jetmir Halilaj, ndërsa Zv.Kryeredaktor është Fation Shehu. Kjo gazetë ka arritur të fitojë ndjeshëm lexuesin sportiv, falë pasqyrimit real të çdo lajmi dhe problematike. Ndërkohë është e vetmja gazetë sportive që ka rubrika si "Dossier", apo që i kushton më shumë hapësirë lajmit të sportit shqiptar dhe atij të huaj.
 
"Panorama Sport" është, botim i "Panorama Group". Aktualisht është gazeta më prestigjioze sportive dhe më e shitura në vend. Eshtë themeluar më 21 mars të vitit 2004 dhe ka mundur që jo vetëm të fitojë terren ne shtypin e përditshëm sportiv, por tanimë konsiderohet si një ndër gazetat më të shitura dhe më cilësore në vend. Në Shqipëri vlerësohet si një nga mediat sportive opozitare. "Panorama Sport" ka një tirazh mesatar prej 12 mijë kopjesh. Kryeredaktor i saj është Jetmir Halilaj, ndërsa Zv.Kryeredaktorë janë Fation Shehu dhe Jorgis Memo. Kjo gazetë ka arritur të fitojë ndjeshëm lexuesin sportiv, falë pasqyrimit real të çdo lajmi dhe problematike. Ndërkohë është e vetmja gazetë sportive që ka rubrika si "Dossier", apo që i kushton më shumë hapësirë lajmit të sportit shqiptar dhe atij të huaj.
== Lidhje të jashtme ==
 
{{Shtypi-cung}}
 
[[Kategoria:Gazeta në Shqipëri|Panorama Sport]]
[[Kategoria:Gazeta të përjavshme]]
 
[[en:Panorama Sport]]
Anonymous user