Euriditi

Joined 12 gusht 2009
ska përmbledhje të redaktimeve
|style="align:center; padding:10px 30px 10px 0px;"|<div align="center" style="width:100%; font-style: normal; font-variant:small-caps; letter-spacing:0px; text-weight:none; height: 1.6em; position: relative;"><span style="color:azure; font-size:180%;">
«Hapi i parë në likuidimin e një populli është të fshini kujtesën e tij. Shkatërroni librat e tij, kulturën e tij, historinë e tij. Atëhere vini dikë të shkruajë libra të rinj, të krijojë një kulturë të re, të shpikë një histori të re. Para se të kalojë shumë kohë kombi do të harrojë se çfarë është dhe çfarë qe» </br> '''[[Milan Kundera|<span style="color:steelblue;">Milan Kundera</span>]]'''
<div style="width:100%965px; align:center;">
[[Përdoruesi:Euriditi/Stampa|<span class="buton" style="margin:15px 20px 0px 0px; width: 160px;">Stampa</span>]]
[[Përdoruesi:Euriditi/Shëmbuj|<span class="buton" style="margin:15px 20px 0px 0px; width: 160px;">Shëmbuj</span>]]
[[Përdoruesi:Euriditi/Projekti Kryeqytetet|<span class="buton" style="margin:15px 20px 0px 0px; width: 160px;">Projekte</span>]]
[[Përdoruesi diskutim:Euriditi|<span class="buton" style="margin:15px 20px 0px 0px; width: 160px;">Diskutim</span>]]
[[Përdoruesi:Euriditi/Punime|<span class="buton" style="margin:15px 20px 0px 0px; width: 160px;">Punime</span>]]
</div>
|}