Ndryshimi mes inspektimeve të "Spiro Bellkameni"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: Spiro Ballkameni ishte komandant çete kombëtare në vitet 1908-1912. Lindi në Ballkamen.Ishte luftëtar me guxim të madh dhe gojëtar i shquar. Filloi luftën kundër osmanëve më...)
 
{{pp}}
Spiro Ballkameni ishte komandant çete kombëtare në vitet 1908-1912. Lindi në Ballkamen.Ishte luftëtar me guxim të madh dhe gojëtar i shquar. Filloi luftën kundër osmanëve më 1905.
Luftoi rreptësisht kundër kishës greke në shërbim të Fanarit. Përjashtoi forcën e kishës nga Ballkameni e Negovani.“Tradhtia dinake dhe e poshtër rëmbeu një nga trimat me të shquarë. Veprat e tij janë të gjalla, Jeta, veprat atdhetare të Spiro Ballkamenit janë të ditura prej çdo shqiptari”