Ndryshimi mes inspektimeve të "Vuthaj"

31 bytes removed ,  8 vjet më parë
Interesante mbetet qe popullsia është e bindur për disa zona ku kane jetuar fise katolike apo fiset janë konvertuar.
 
AhmetajFshati ka rreth 198 shtëpi Shqiptare (Ahmetaj, Bruçaj , Çelaj, Dedushaj, Goçaj, Gjonbalaj, Kukaj, 'Qosaj, Ulaj, Vuçetaj dhe Vukaj)
Mbiemrat qe hasen sot me se tepërmi ne këtë krahine janë : ...
 
Ahmetaj , Bruçaj , Çelaj, Dedushaj, Goçaj, Gjonbalaj, Kukaj, 'Qosaj, Ulaj, Vuçetaj dhe Vukaj
 
== Kultura ==
Anonymous user