Hape menynë kryesore

Changes

112 bytes removed ,  7 vjet më parë
→‎Identiteti dhe Kultura: Nuk lejohet reklamimi i emrit ne artikull te Wikipedias
 
Problem mbetët ndikimi i kulturës perendimore (veshja, muzika etj) në rininë e fshatit, mungesa e vetëdijës për trashëgimi etj.
 
(Përgaditën: Grupi i ekspertëve të Brrutit(Skënder Nebiu, Agim Aliu etj.) )
 
Për Wikipedia Ismail Jakupi