Ndryshimi mes inspektimeve të "Diagrami i sekuencës"

ska përmbledhje të redaktimeve
në Sistem, i cili sheh fjalëkalimin në një bazë të të dhënave dhe shfaq rezultatin (është gjetur ose nuk është gjetur) tek ControlPanel(paneli i kontrolleve). Fjalëkalimi valid rezulton në fjalëkalimi=I saktë në Sistem, e cila aktivizon Senzorët me kërkesën për aktivizimin e rastit. Përfundimisht, kontrolli është kaluar përsëri në Homeowner me rastin e aktivizimit të suksesshëm<ref name="AA"/>.
 
===Definimi i diagramit të sekuencës===
'''Diagrami i sekuencës''' është i përbërë nga objekte dhe mesazhe. Objektet janë të përfaqësuara saktësisht ashtu siç janë prezentuar në të gjitha [[UML]] diagramet.<ref name="ABBFetaji">Bekim Fetaji, (2012) Manuscript: Software Engineering, South East European University, Tetovo, Macedonia, pg:100-102</ref>.
====[[Skeda:Elementet e diagramit te sekuences.PNG|thumb|400px|right|Elementet e diagramit të sekuencës====]]
 
Diagrami i sekuencës përbëhet nga këto elemente operative(Figura 1.2):<ref name="AB"/>
 
[[Skeda:Elementet e diagramit te sekuences.PNG|thumb|350px|right|Figura 1.2]]
 
===Elementet e diagramit të sekuencës===
Diagrami i sekuencës përbëhet nga këto elemente operative(Figura 1.2në të djathtë):<ref name="ABBFetaji"/>
 
==Tema të tjera==
:[[Inxhinieria softuerike]]
:[[UML]]
:
 
==Referencat==
23

edits