Ein Pädagoge

Joined 15 maj 2011
v
Faqja u zëvendësua me '--~~~~'
v (Faqja u zëvendësua me '--~~~~')
--[[Përdoruesi:Nabijem vas na kurac|Nabijem vas na kurac]] ([[Përdoruesi diskutim:Nabijem vas na kurac|diskutimet]]) 14 qershor 2012 01:42 (CEST)
Mirsevini në faqen time në Wikipediën shqipe!
 
Unë jam '''Alboholic''' nga Zvicra. S'kam shum eksperiencë këtu, sepse merrem më tepër me Wikipediën gjermane. [http://de.wikipedia.org/wiki/Benutzer:Alboholic Këtu] keni mundësi, ta shihni faqen time zyrtare aty.
 
Jam maturantë me ''Linguistikën'' si drejtim kryesor. Flas Shqip, Gjermanisht, Frëngjisht, Anglisht, Italisht dhe shumë pak Spanisht. Nëse keni pyetje, mundeni të mi bëni [[Përdoruesi diskutim:Alboholic|këtu]].
 
Shpresoj, që të kemi një bashkëpunim sa më të mirë!
 
P.S.: Një këshillë për përdoruesit në Wikipediën shqipe. Kur shkruani, vetëm me '''të dhëna'''! Sepse kam parë, se këtu shumë artikuj janë në një gjëndje të mjerueshëm. Nëse do kem kohë, do të sillem shumë i rreptë me këto lloj artikuj!
 
T'ia ngrejmë nivelin Wikipediësë shqipe!
 
Ju përshëndes.
''Alboholic''
 
:Punimet të kryera deri tani (të përkthyera nga gjermanisht në shqip): [[Mérida (Venezuela)]], [[Campora San Giovanni]], [[Hiob]], [[Joseph Roth]], [[Levanti]], [[Ebro]], [[Stampa:PRI]], [[Stampa:PSE]], [[Zaragoza]], [[Firenca]], [[Provinca Firenca]], [[Ban Ki-moon]]
 
== Vende ndërtimesh ==
[[Përdoruesi:Alboholic/Vende ndërtimesh|Këtu po punohet për artikuj të rinjë.]]