Dallime mes rishikimeve të "9GAG"

1 byte added ,  9 vjet më parë
<ref>[http://en.wikipedia.org/wiki/File:AllYourDataArBelongToUS.png''All Your Data Are Belong To US''], thirrur me 13. qershor 2012</ref>
=== Mangësi dhe Origjinalitet ===
9GAG bie shpesh në kritikkritikë, sepse përdoruesit shpesh shkarkojnë Foto etj, nga website tjera si [[4chan]] ose [[reddit]] dhe nuk tregojnë referencen.<ref>[http://www.urbandictionary.com/define.php?term=9GAG urbandictionary.com/define.php?term=9GAG], thirrur me 13. Janar 2012</ref>
Në vend të kesaj secili imazh i shkarkuar në 9GAG sigurohet me një "banner", në të cilen është i vendosur domeni i faqes, e cila është edhe arsyeja pse shumë përdorues gabimisht supozojnë se imazhi është ardhur fillimisht nga 9gag.
 
=== Konflikt me 4chan ===
Kjo çoi në një konflikt midis 4chan dhe 9gag, ku përdoruesit e [[4chan]] bllokuan ''Vote-Page'' e 9GAG-ut. Dhe kjo u percjell me shkyqjen për një kohë të ''Vote-Page'' dhe bllokimi i mundësisë për krijim të llogarisë. Në të njejtën ditë një [[DDoS]]-sulm i planifkuar mirë bllokoi arritshmerinë për shumë përdorues.
Anonymous user