Dallime mes rishikimeve të "Rrethi i Dibrës"

 
== Referenca ==
'''1'''. Hylli I Dritës, Nr.1, f.12, v.1942. Perkth, I Karl Gurakuqit; rev.LEKA,v.1935, f.140-145 dhe 314-326,art. Mbi historinë e
Shqiperisë nga Dr. George Shtadmyler; perkth.Buletin USHT, seria Shkencat Shoqërore, Nr.1, v.1962, F.233, art.i B.Becit:
ìHulumtime gjuhesore ne Matî.
 
'''2'''. E.Cabej: Studime Gjuhësore, vol. VI, f.16.Prishtinë,1975
 
== Shiko edhe ==
26

edits