Ndryshimi mes inspektimeve të "Xhemal Laçi"

ska përmbledhje të redaktimeve
 
Pastaj fjalen e mori zoti Xhemal Meci, i cili vuri ne dukje kontributin e shquar te Xhemal Lacit ne doi te Shqiperise dhe ardhjes se demokracise. Ne fjalen e tij permblidhej shume bukur jeta dhe veprimtaria e Xhemal Lacit, ne Shqiperi dhe diaspore.
Ne emer te PLL pershendeti Kryetari i saj, deputeti Ekrem Spahiu. Zoti Spahiu falenderoi Kryetarin e Bashkise dhe Kryetarin e Keshillit bashkiak, per kontributin e tyre ne dekorimin e zotit Xhemal Laci pas vdekjes, si dhe pjesemarresit ne kete takim, per respektin ndaj emrit dhe vepres se atdhetarit te shquar. Kryetari i PLL Spahiu, theksoi:''''' "Bota i ben heronjte nga balta, ndersa komunizmi shqiptare per 50 vjet hodhi balte mbi heronjte e shqiptarizmes. Nderimi qe ju po i beni Xhemal Lacit, eshte nje perpjekje per te hequr balten e komunizmit, hedhur mbi heronjte e ketij kombi. Duke nderuar Xhemal Lacin, ju keni nderuar jo vetem pukjanet por edhe legalistet dhe mbreteroret shqiptare, pasi Xhemal Laci ishte nje nder themeluesit e Legalitetit, madje per 11 vjet ka kryer detyren e ministrit te Oborrit Mbreteror prane NMT Mbretit Leka I dhe Familjes Mbreterore.
 
Xhemal Laci eshte nje figure qe i kalon permasat e Pukes, ai i takon gjithe kombit shqiptar"Â, -''''' e mbylli fjalen e tij zoti Spahiu.
Kryetari i PLL Spahiu, theksoi: "Bota i ben heronjte nga balta, ndersa komunizmi shqiptar per 50 vjet hodhi balte mbi heronjte e shqiptarizmes. Nderimi qe ju po i beni Xhemal Lacit, eshte nje perpjekje per te hequr balten e komunizmit, hedhur mbi heronjte e ketij kombi. Duke nderuar Xhemal Lacin, ju keni nderuar jo vetem pukjanet por edhe legalistet dhe mbreteroret shqiptare, pasi Xhemal Laci ishte nje nder themeluesit e Legalitetit, madje per 11 vjet ka kryer detyren e ministrit te Oborrit Mbreteror prane NMT Mbretit Leka I dhe Familjes Mbreterore.
 
Xhemal Laci eshte nje figure qe i kalon permasat e Pukes, ai i takon gjithe kombit shqiptar"Â, - e mbylli fjalen e tij zoti Spahiu.
17

edits