Ndryshimi mes inspektimeve të "Ferdinand Xhaferri"

v
Zëvedësim i stampës {{pp}} me {{për përmirësim}}
v
v (Zëvedësim i stampës {{pp}} me {{për përmirësim}})
{{pppër përmirësim}}{{joref}}
'''Ferdinand Xhaferri''' ish Ministri i Turitmit, Kulthurës, Rinisë dhe Sporteve të [[Shqipëria|Republikës së Shqipërisë]].