Ndryshimi mes inspektimeve të "Ferdinand Xhaferri"

v
Zëvendësim i stampës {{joref}} me {{pa referenca}}
v (Zëvedësim i stampës {{pp}} me {{për përmirësim}})
v (Zëvendësim i stampës {{joref}} me {{pa referenca}})
{{për përmirësim}}{{jorefpa referenca}}
'''Ferdinand Xhaferri''' ish Ministri i Turitmit, Kulthurës, Rinisë dhe Sporteve të [[Shqipëria|Republikës së Shqipërisë]].