Ndryshimi mes inspektimeve të "Krajkova (Drenas)"

v
Robot: Faqe e palidhur
(Faqe e re: Krojkova Fshati Krojkovë gjendet ne komunen e Drenasit.Ka Diku rrett 1000 banorë.Fshati Kroikovë mbulohet nga mali Kosmaç.Krojkova kufizohet me fshatrat:Llapushnik,Domonek,Shtru...)
 
v (Robot: Faqe e palidhur)
{{Faqe e palidhur|data=shtator 2012}}
Krojkova
Fshati Krojkovë gjendet ne komunen e Drenasit.Ka Diku rrett 1000 banorë.Fshati Kroikovë mbulohet nga mali Kosmaç.Krojkova kufizohet me fshatrat:Llapushnik,Domonek,Shtrubullovë dhe Zabel I Ulët.