Ndryshimi mes inspektimeve të "Adrian Morina"

v
Robot: ndryshime kozmetike
v (Zëvendësim i stampës {{joref}} me {{pa referenca}})
v (Robot: ndryshime kozmetike)
{{pa referenca|28 Qershor 2008}}
 
'''Adrian Morina''' aktor shqiptar i brezit te ri nga Kosova
 
== Jeta ==
== Shfaqjet profesionale ==
 
* "Sikur kjo te ishte shfaqje" Teatri ODA / Agon Myftari 2012 (ne pune e siper)
* "Nata e dymbedhjete" Teatri KOMBETAR / Ilir Bokshi 2011
* "ROCK'N'RROLL" Teatri KOMBETAR / Dino Mustafic 2011
* “Tre gjermanet e trashe 2” teatri ODA / Florent Mehmeti 2010
* "peer gynt" Teatri KOMBETAR i Kosoves- Teatri Shqiptare i Shkupit- Ministria e Kultures se Shqipërise/Slobodan Unkovski 2010
* "norway today" Teatri KOMBETAR Tirane - Teatri KOMBETAR Prishtine / Zana Hoxha Krasniqi 2009
* "mashtruesit" Teatri KOMBETAR / Clement Peretjatko 2009
* “[[togeri i Inishmorit]]” Teatri Profesionist Prizren / Ilir Bokshi 2008
* “luftrat Iliro Romake” teatri ODA / Florent Mehmeti 2008
* “im at donte Adolfin” Teatri Profesionist Prizren / Agim Sopi 2007
* “qyteti po rritet” teatri ODA / Florent Mehmeti 2007
* "gjashte" Teatri KOMBETAR / ass.regjie/ Arian Krassniqi 2006
* "roberto xuko" Teatri KOMBETAR / Vladimir Milqin 2005
* "tre gjermanet e trashe" teatri ODA / Staf Realizuesi 2004
* "mesimi i ndaluar" ass. regjie teatri DODONA 2004
* "çelesi" teatri ODA / Artur Tahiraj 2004
* "endrra e nje nate vere" Gërmi / Elamze Nura 2003
* "kabare shqiptare" teatri DODONA / Artur Tahiraj 2003
* "t’lumte ne per kete liri" teatri DODONA / Faruk Begolli, Jeton Ahmetaj 2002
* "jam talent se ....5" teatri DODONA / Faruk Begolli 2002
* "pallati i endrrave" teatri KOMBETAR / Altin Basha 2002
* "n,dore e ka deputeti" teatri DODONA / Armond Morina, Faruk Begolli 2001
* "kjo eshte normle" (teater fizik) teatri DODONA / Agnes Nokshiqi 2001
* "ti vetem ti" teatri DODONA / Faruk Begolli 2000
 
== Film dhe TV ==
 
* "N'darke" TV show K-Channel (producent) / 2012-
* "Lagjja e re" TV serial (producent) / 2011- / RTK
* "Super GOGO" emison per femije / 2010-2011-2012 / RTK
* "SPITALIKS" TV serial / 2009-2010 / KTV
* “Çyrri” film i shkurter / Lirak Celaj 2007
* "Tre Gjermanët e Trashë" TV serial 2005-2007
* "Sesami Street (Rruga Sezami)" sinkronizimi ne shqip ne RTK / Ilir Bokshi 2004-2005
* "Kam Pas Një Titull Më Të Mirë Por e Kam Harruar" film i gjate / Arben I. Kastrati 2005
* "Do You Have Any Idea" njëminuteëh / Adrian Morina 2005
* "[[Antigona]]" film i shkurter / [[Burim Mustafa]] 2006
* "Spo Dihet Ma..." film i shkurter / Bekim Sele 2004
* "Vulë Fati" film i shkurter / Besnik Zogaj 2004
* "Tezga Alternative" komedi televizive / Ilir Gjocaj, Artur Tahiraj, Visar Krusha 2002
* "Aksioni Dhe Reaksioni" film i shkurter / Alban Gashi 2001
* "Jeta e Një Toke" TV seria / Artur Tahiraj 2001
* "Etyd" film i shkurter / Artur Tahiraj 2000
 
[[Kategoria:Biografi shqiptarësh]]
[[categoryKategoria:aktorëAktorë shqiptarë]]
[[categoryKategoria:lindjeLindje 1981]]