Ndryshimi mes inspektimeve të "Centralet bërthamore"

v
Roboti: Konverton referencat pa titull, dhe vendos titullin e faqes nga eshte mare referenca
v (Roboti: Konverton referencat pa titull, dhe vendos titullin e faqes nga eshte mare referenca)
 
 
[[Skeda:Pressure.gif|thumb|right|Centralet bërthamor me reaktor me ujë në shtypje të lartë.<ref>[http://www.solcomhouse.com/nuclearpowerplants.htm Nuclear Power Plants<!-- Roboti gjeneroi titull për referencën -->]</ref>]]
 
Ky reaktor në figurë paraqet centralin bërthamor me reaktor me ujë në shtypje të lartë. Ky reaktor ka dy unaza të ujit: unaza primare (radioaktive) e ujit dhe unaza sekondare (avull) e ujit.