Ndryshimi mes inspektimeve të "Grupi i BE-së Unioni për Evropën e Kombeve"

v
Roboti: Konverton referencat pa titull, dhe vendos titullin e faqes nga eshte mare referenca
(iw)
v (Roboti: Konverton referencat pa titull, dhe vendos titullin e faqes nga eshte mare referenca)
|{{POL}}
|- <!-- G-->
|[[Gian Paolo Gobbo]]<ref name="gobbobossi">nga 8 nëntori 2006</ref>
|[[Lega Nord]]
|{{ITA}}