Hape menynë kryesore

Changes

61 bytes added ,  7 vjet më parë
v
Roboti: Konverton referencat pa titull, dhe vendos titullin e faqes nga eshte mare referenca
| DIAGRAMI I RESHJEVE =
| DIAGRAMI I RESHJEVE LARTESIA =
| BURIMI = <ref>[http://meteoinfo.ru/climate/klimatgorod/3001-2010-02-25-12-47-50 Москва<!-- Roboti gjeneroi titull për referencën -->]</ref>
| Titulli =
| Vendi = Moska