Dallime mes rishikimeve të "Gazi natyror"

v
Zëvendësim i eshte me është
v (Ndryshim i emrit shqiperi në Shqipëri)
v (Zëvendësim i eshte me është)
Shqetësimi për sulme të mundshme terroriste do të jetë një ndër faktorët e përcaktimit të masave të sigurimit teknik për çdo objekt për depozitimin e karburantit, por përfaqësuesit e industrisë energjetike thonë se zyrtarët duhet të gjejnë një baraspeshë ndërmjet shqetësimeve për rrezikun e mundshëm dhe nevojave për të shtuar infrastrukturën për rritjen e furnizimit me gaz natyror.
== Në Shqipëri ==
Gaz nayror eshteështë nxjerre ne Shqipëri ne [[Qyteti Stalin]] si edhe ne Divjakë duke filluar qe nga viti 1968 me 70 mcm për vit. prodhimi me i larte ka qene ne vitin 1982 me 0937 Bcm Numri i pergjitshem i puseve te shpuara eshteështë ne total 500.
== Shih edhe ==
http://www.narucpartnerships.org/Documents/Natural%20Gas%20in%20Albania_Chairman%20Nepravishta_Alb.pdf