Ndryshimi mes inspektimeve të "Muhamed er-Razi"

v
Robot: Faqe e palidhur
(Faqe e re: Shkrimtari i njohur Xhorxh Sarton në hyrjen e histoisë së shkencës thotë se"Rhazes ishte fizikanti më i shquar Islam dhe i Epokës Mesjetare". Kurse Enciklopedia Islame shënon se "...)
 
v (Robot: Faqe e palidhur)
{{Faqe e palidhur|data=shtator 2012}}
Shkrimtari i njohur Xhorxh Sarton në hyrjen e histoisë së shkencës thotë se"Rhazes ishte fizikanti më i shquar Islam dhe i Epokës Mesjetare". Kurse Enciklopedia Islame shënon se "Rhazes ngel deri në shekullin 17 auteritet i padiskutuar në mjekësi." Buletini i Organizatës Botërore të Shëndetit (WHO), në maj të vitit 1970 i bën nderim duke cituar "shkrimet e tija për Lin dhe Fruthin tregojnë origjinalitet dhe përpikmëri si dhe shkrimet e tija për sëmundjet infektuese ishin traktate të para të kësaj lënde".