Ndryshimi mes inspektimeve të "Durrës Biznes"

Faqe e re: '''Durrës Biznes''' Gazeta e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës. Gazeta ka një platformë të përcaktuar, sipas të cilës janë të detyrueshme, për çdo numër, shkrim...
(Faqe e re: '''Durrës Biznes''' Gazeta e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës. Gazeta ka një platformë të përcaktuar, sipas të cilës janë të detyrueshme, për çdo numër, shkrim...)
(Pa ndryshime)